HRIRANYTU.HU

HR BLOG

HUMÁN ERŐFORRÁS TANÁCSAIM, HASZNOS IRÁNYTŰNEK BIZONYULHATNAK A HR DÖNTÉSHOZATALBAN

Kellemes karácsonyt!

Kellemes karácsonyt!

Kedves követők és barátok!

Idén kemény fába vágtam a fejszét, amihez erős lökést adott, többek között az elmúlt esztendők szakmai utazásai során látottak és hallottak.

Számtalan jól protezsáló vállalattal érintkezve feltűnt, hogy rengeteg hiányosság van a hazai kis- és középvállalkozások humánerőforrás kezelésében, ami annak ellenére, hogy viszonylag könnyen orvosolható lenne, mégis visszatérő problémaként nehezedik a döntéshozókra, közvetetten és közvetlenül is óriási károkat okozva ezzel a vállalatoknak, végső soron pedig az ország gazdaságának is.

Úgy döntöttem, hogy más oldalon, több fronton is aktívan fellépek ennek orvoslása érdekében, ezzel pedig a HR területe egy valódi küldetéssé érett, ahol a célom is világos: minél több magyar vállalkozásnak segíteni.

Az elhatározás késztetett a honlapom és e kis közösségi oldal létrehozására is, hiszen a jó munkához biztos alapok kellenek, a HR terület legbiztosabb fundamentuma az ember, azok a dolgos személyek, akikről néha megfeledkeznek a gazdálkodás fogaskerekeiben felőrlődő ügyintézők is.

Minden új esztendő új kihívás, a küldetésem java csak most jön, amit izgatottan várok és aminek minden részletéről beszámolok, mindannyiunk okulására.

Ezúton is kívánok hasonló lelkesedést minden olvasónak, barátnak, ismerősnek az új esztendőre, egyben szívből kívánok nyugodalmas békés ünnepeket az új izgalmas évet megelőző ünnepi napokra!

Kovács Orsolya képe

Kovács Orsolya

Kovács Orsolya vagyok, HR tanácsadó. Pályafutásomat tanárként kezdtem, rövid időt követően azonban a vállalati oldalon folytattam szakmai életemet, ahol megtaláltam önmagamat a humán területen. Immáron több, mint 20 éve a vállalati humán erőforrás területen dolgozom, ahol a szakma minden területén tapasztalatot szereztem. A sok év alatt több iparágban volt szerencsém megfordulni, aminek köszönhetően színesíthettem tudásomat, szemléletemet. A legizgalmasabb időszak az életemben akkor kezdődött el, amikor vezetői pozíciókba kerültem, először kisebb majd nagyobb szervezetekben. Mára egy nagy országhatárokat átívelő csapat irányítója vagyok.