HRIRANYTU.HU

HR BLOG

HUMÁN ERŐFORRÁS TANÁCSAIM, HASZNOS IRÁNYTŰNEK BIZONYULHATNAK A HR DÖNTÉSHOZATALBAN

Kulcspozícióban lévő kolléga mérgezi a hangulatot?

Kulcspozícióban lévő kolléga mérgezi a hangulatot?

Van egy kolléga a csapatodban aki régóta a szervezet tagja, jól ismeri a cégen belüli folyamatokat, jó kapcsolatokat ápol ügyfelekkel, sőt kötődnek is hozzá, bevételek függnek tőle. Azonban a kolléga egy nagyon nehezen kezelhető természettel bír, állandó konfliktusai vannak kollégákkal szinte mérgezi a hangulatot. Az állandó napi frusztráció a csapatodon belül demotiváltságot okoz. Szükséged van a tapasztalt kollégádra mert kulcsemberként tekintesz rá ám a napi gyűrődés felemészti az energiáidat.

Találkoztál már a helyzettel? Nem tudtad hogyan kezeld? Féltél hogy üzleteket veszíthetsz? Keress meg engem és segíteni fogok.

Kovács Orsolya képe

Kovács Orsolya

Kovács Orsolya vagyok, HR tanácsadó. Pályafutásomat tanárként kezdtem, rövid időt követően azonban a vállalati oldalon folytattam szakmai életemet, ahol megtaláltam önmagamat a humán területen. Immáron több, mint 20 éve a vállalati humán erőforrás területen dolgozom, ahol a szakma minden területén tapasztalatot szereztem. A sok év alatt több iparágban volt szerencsém megfordulni, aminek köszönhetően színesíthettem tudásomat, szemléletemet. A legizgalmasabb időszak az életemben akkor kezdődött el, amikor vezetői pozíciókba kerültem, először kisebb majd nagyobb szervezetekben. Mára egy nagy országhatárokat átívelő csapat irányítója vagyok.