HRIRANYTU.HU

HR BLOG

HUMÁN ERŐFORRÁS TANÁCSAIM, HASZNOS IRÁNYTŰNEK BIZONYULHATNAK A HR DÖNTÉSHOZATALBAN

Ajánlatom magánszemélyeknek, cégeknek, intézményeknek

Ajánlatom magánszemélyeknek, cégeknek, intézményeknek

Mit takar a coaching és a HR tanácsadás? Miben segíthet Önnek, mint magánszemélynek, cég-, vagy intézményvezetőnek?

Magánszemélyek

Magánszemélyek részére a Humán Erőforrás (HR) tématerületében végzett coaching és tanácsadói tevékenységeim, több mindent érintenek, illetve érinthetnek. Magánszemélyek esetében is előfordulhatnak egyedi igények, ez nemcsak cégek esetében merülhet fel! Ismerje meg ajánlatomat!

Cégeknek, intézményeknek

Céges ügyfeleim részére a Humán Erőforrás (HR) tématerületében végzett coaching és tanácsadói tevékenységeim, több mindent érintenek, illetve érinthetnek, minden esetben az ügyfél specifikus, vagy egyedi eseteitől függően. Ismerje meg ajánlatomat!

Vállalatoknak

Vállalatok részére nyújtott Humán Erőforrás (HR) tanácsadói szolgáltatásaim, az intézeti komplexitás miatt is lényegesen több mindent érint. Ismerje meg ajánlatomat!

Kovács Orsolya képe

Kovács Orsolya

Kovács Orsolya vagyok, HR tanácsadó. Pályafutásomat tanárként kezdtem, rövid időt követően azonban a vállalati oldalon folytattam szakmai életemet, ahol megtaláltam önmagamat a humán területen. Immáron több, mint 20 éve a vállalati humán erőforrás területen dolgozom, ahol a szakma minden területén tapasztalatot szereztem. A sok év alatt több iparágban volt szerencsém megfordulni, aminek köszönhetően színesíthettem tudásomat, szemléletemet. A legizgalmasabb időszak az életemben akkor kezdődött el, amikor vezetői pozíciókba kerültem, először kisebb majd nagyobb szervezetekben. Mára egy nagy országhatárokat átívelő csapat irányítója vagyok.